Antena 3 Show Showbiz Semnul pe care l-a primit Anca Pandrea de la Iurie Darie, după parastasul de cinci ani: "Eu nu sunt singură"

Semnul pe care l-a primit Anca Pandrea de la Iurie Darie, după parastasul de cinci ani: "Eu nu sunt singură"

de M.Z.    |    13 Noi 2017   •   17:46
Semnul pe care l-a primit Anca Pandrea de la Iurie Darie, după parastasul de cinci ani: "Eu nu sunt singură"

S-au împlinit cinci ani de când Iurie Darie s-a stins din viaţă, iar Anca Pandrea e încă în lacrimi. A mers alături de foarte multe cunoştinţe la cimitir, iar când s-a întors acasă, spune a primit un semn de la regretatul actor.

Anca Pandrea a povestit că a văzut schimbarea de cum a intrat în casă. Iurie Darie şi-ar fi schimbat privirea într-un tablou în care obişnuieşte să facă des asta, potrivit spynews.ro.

"S-au împlinit cinci ani de când Iurie a murit... (...) La ora 24 se deschid cerurile şi la ora 4 se închid. Atunci putem comunica. Eu sunt cu puiul meu, nu sunt singură. Primesc semne de la el. Am toată casa plină cu tablouri. Am unul mare în care îşi schimbă privirea. Ieri când am venit acasă de la el era deja aşa...", a spus Anca Pandrea. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close