Antena 3 CNN Show Showbiz Shakira, marea câştigătoare a premiilor Los 40 Principales (VIDEO)

Shakira, marea câştigătoare a premiilor Los 40 Principales (VIDEO)

Shakira, marea câştigătoare a premiilor Los 40 Principales (VIDEO)
Sursa foto: shakira
12 Dec 2009   •   18:08

Marea câştigătoare a celor mai importante premii muzicale din Spania a fost artista columbiană Shakira. Cei 15 mii de oameni prezenţi la Madrid au fost vrăjiţi de reprezentaţia marilor artişti ai scenei mondiale, precum Robie Williams, Nelly Furtado sau James Morrison.

Seara premiilor spaniole Los 40 Principales a fost a Shakirei care a luat premiul pentru cea mai bună artistă internaţională şi cel mai bun cântec în limba spaniolă, "Lupoaica". Artista columbiană este una dintre cele mai promovate cântăreţe străine în Spania.

Invitatul de onoare al premiilor din acest an a fost artistul britanic Robbin Williams care a ridicat publicul în picioare de la primul cântec.

Robbie a profitat de ocazie pentru a-şi lansa în premieră în Spania cel mai recent single al său, "Bodies". Artistul a fost impresionat de primirea de care a avut parte.

Câştigătorii premiilor muzicale spaniole au fost aleşi în acest an în premieră prin votul exclusiv al publicului. Premiul pentru cel mai bun cântec spaniol a fost acordat formaţiei spaniole Fito y Fitipaldis, iar pe scena amplasată la Madrid s-au mai aflat Nelly Furtado, James Morrison, Mika sau cântăreaţa britanică Alesha Dixon.




Antena3

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close