Antena 3 CNN Show Showbiz Şi minorele îl plăceau pe Berlusconi. Logodnica fostului premier italian: „Eram minoră când am pus ochii pe el”

Şi minorele îl plăceau pe Berlusconi. Logodnica fostului premier italian: „Eram minoră când am pus ochii pe el”

Şi minorele îl plăceau pe Berlusconi. Logodnica fostului premier italian: „Eram minoră când am pus ochii pe el”
de M.T.    |    25 Sep 2013   •   12:25

Logodnica lui Silvio Berlusconi, Francesca Pascale, acum în vârstă de 28 de ani, a recunoscut că a făcut o pasiune pentru fostul premier italian încă de când era minoră.

„Eram minoră când am pus prima dată ochii pe el”, a recunoscut Francesca într-un interviu acordat ediţiei italiene a revistei Vanity Fair, potrivit Agerpres.

Tânăra ar fi orchestrat prima lor întâlnire, în 2006, prin lansarea campaniei "Ne e dor de tine, Silvio".

Cu toate acestea, ea a fost nevoită să mai aştepte pentru a-şi declara dragostea, „deoarece el era un bărbat căsătorit”.

La acel moment, Berlusconi era căsătorit cu Veronica Lario, care, în 2009, a anunţat despărţirea lor, acuzându-l pe fostul premier că „frecventează minore”.

Berlusconi a respins iniţial avansurile tinerei, spunându-i: „Eşti prea tânără, nu-ţi pot oferi viitorul pe care îl meriţi”. Francesca nu a renunţat însă, în ciuda faptului că inclusiv familia sa nu a privit cu ochi buni o astfel de legătură, iar în decembrie anul trecut a devenit logodnica fostului premier al Italiei.

De la anunţul logodnei, care a survenit în contextul în care Berlusconi a revenit în politică înaintea alegerilor naţionale, Francesca Pascale a stat departe de lumina reflectoarelor.

În ultimele săptămâni, a fost văzută mai des, după ce Berlusconi a fost condamnat de Înalta Curte pentru fraudă fiscală.

Condamnarea l-ar putea scoate din politică, în contextul în care senatorii se pregătesc să voteze luna viitoare asupra viitorului său politic.

În pofida problemelor cu justiţia, Berlusconi (76 de ani) a spus că viitoarea sa soţie i-a adus bucurie şi i-a restabilit încrederea în iubire.

„În cele mai dureroase situaţii din ultimii ani, Francesca a fost aproape de mine”, a spus el.

Berlusconi a mai fost de asemenea condamnat pentru relaţii sexuale cu o prostituată minoră şi pentru abuz de putere, sentinţă pe care a atacat-o în apel.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close