Antena 3 CNN Show Showbiz Simon Monjack, soţul lui Brittany Murphy, vorbeşte despre circumstanţele morţii actriţei

Simon Monjack, soţul lui Brittany Murphy, vorbeşte despre circumstanţele morţii actriţei

Simon Monjack, soţul lui Brittany Murphy, vorbeşte despre circumstanţele morţii actriţei
Sursa foto: brittany murphy
22 Dec 2009   •   14:22

Scenaristul Simon Monjack, soţul actriţei Brittany Murphy, care a murit duminică, la vârsta de 32 de ani, a acordat, luni, un interviu în exclusivitate pentru revista Access Hollywood, în care a vorbit despre momentele care au precedat moartea acesteia, informează accesshollywood.com, citat de Mediafax. "Lumea mea s-a prăbuşit ieri", a spus Simon Monjack.
Aflând de decesul actriţei Brittany Murphy, duminică, la vârsta de 32 de ani, Hollywoodul a transmis multe mesaje de dragoste şi încurajare către familia artistei. Unul dintre aceste mesaje l-a emoţionat în mod deosebit pe Simon Monjack.
"Mi-a plăcut ce a scris Ashton Kutcher pe Twitter. Mi-a adus alinare", a spus Monjack în acest interviu, menţionând şi că, deşi nu îl cunoaşte pe Kutcher, cu care soţia sa a jucat în comedia "Just Married", nici el nu ar fi putut concepe un mesaj mai frumos decât acesta.
"Lumea a pierdut astăzi o bucăţică de soare. Condoleanţe familiei lui Brittany, soţului ei şi minunatei ei mame, Sharon. Ne vedem pe lumea cealaltă, puştoaico", a scrie Ashton Kutcher pe Twitter.
Simon Monjack a povestit că ziua de duminică s-a petrecut ?ca într-o zi obişnuită". "Mama ei, Sharon, a intrat în sala de baie pentru că ea era acolo de mult timp. Mama ei a ţipat şi am fugit acolo. Am sunat imediat la 911", a spus soţul actriţei.
Departamentul de pompieri din Los Angeles a răspuns unui apel primit de la reşedinţa actriţei, duminică, la ora locală 8.00 a.m., şi a transportat trupul acesteia la spitalul Cedars-Sinai din localitate. Decesul ei a fost pronunţat de medici la ora locală 10.04 a.m.
Ed Winter, directorul Institutului de Medicină Legală din Los Angeles, e de părere că actriţa Brittany Murphy a decedat din cauze naturale. O autopsie a fost efectuată luni, pentru a determina cauzele decesului.
Simon Monjack spune că Brittany Murphy a fost bolnavă, însă nu era nimic prea grav: "A avut laringită şi a fost consultată de un medic. Era obosită spre sfârşitul anului. A jucat în mai multe filme anul acesta".

Simon Monjack a declarat că soţia sa nu era asociată cu persoane care ar fi putut să o influenţeze negativ.
"Nu înţeleg de ce ar putea crede cineva aşa ceva. Ea găsise iubirea. Noi găsisem iubirea. Brittany nu ajuns în acel punct în care cineva ar fi putut să o controleze. Brittany era ea însăşi", a declarat soţul actriţei decedate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close