Antena 3 CNN Show Showbiz Simona Gherghe, accident teribil în concediu. "A durut, s-a umflat, vacanța continuă…"

Simona Gherghe, accident teribil în concediu. "A durut, s-a umflat, vacanța continuă…"

Simona Gherghe, accident teribil în concediu. "A durut, s-a umflat, vacanța continuă…"
17 Aug 2015   •   15:13

Simona Gherghe are parte de o vacanță așa cum și-a dorit. Nu face nimic. Singura grijă e să se gândească la ce va mânca la următoarea masă. O singură neplăcere a avut prezentatoarea Antena 1.

"Nimicul asta de vacanță e foarte vast. Mi-am dat seama că am nevoie de câteva zile ca să mă pot relaxa. Să renunț la a-mi face program. Sau planuri. Sau să am griji. Să ajung în starea aia în care sa nu-mi pese la cat ma trezesc, ce fac azi (daca fac ceva). Partea a doua a vacanței am dedicat-o stării de a nu face nimic. Sigur, impropriu zis. Că am o groaza de facut. Să inot, să zac la plaja, să citesc cărtile pe care le-am adus cu mine, să mă gândesc ce pește mânânc la următoarea masă, în ce tavernă, să beau Mythos, să ațipesc pe zgomotul valurilor. Câtă treabă… Grecia e minunată pentru ceea ce eu numesc golirea creierului de griji. Așa că, dacă mă întrebați, în timp ce scriu rândurile astea, fac… nimic.

Fix la jumatate de oră după ce am scris textul ăsta, am calcat strâmb (la propriu) și am făcut o entorsă la gleznă. A durut, s-a umflat, vacanța continuă…", a scris Simona Gherghe pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe vacante
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close