Antena 3 CNN Show Showbiz Soţia lui John Travolta a născut un băieţel

Soţia lui John Travolta a născut un băieţel

Soţia lui John Travolta a născut un băieţel
24 Noi 2010   •   22:35

S-a întors bucuria în familia lui John Travolta. Soţia actorului, Kelly Preston, a adus pe lume un băieţel. Aşa se încheie cea mai grea perioadă din viaţa cuplului, care, anul trecut şi-a înmormântat un copil. Adolescentul murise din cauza unui atac cerebral.

Kelly Preston a născut într-un spital din Florida. Băieţelul, care va fi botezat Benjamin, este deja minunea familiei. Toată dragostea şi grija soţilor Travolta se va revărsa asupra lui. Pentru că ei ştiu mai bine ca oricine că nu există durere mai mare pentru un părinte decât aceea de a-şi îngropa propriul fiu.


John Travolta şi Kelly Preston au fost pur şi simplu zdrobiţi, în ianuarie anul trecut, când l-au pierdut pe Jett, băiatul lor de numai 16 ani.

Vestea a căzut ca o condamnare. S-a spus că Jett suferea de epilepsie. Dar nimeni nu a confirmat, pentru că părinţii au ales să-şi trăiască durerea în tăcere şi izolare.

Fiica lor, Ella, a fost cea care şi-a ajutat părinţii să depăşască tragedia. Şi tot ea se bucură acum că are, din nou, un frăţior.

 

×
Subiecte în articol: baiat
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close