Antena 3 CNN Show Showbiz Studiu: Mitul italianului "latin lover" nu le mai impresionează pe turiste

Studiu: Mitul italianului "latin lover" nu le mai impresionează pe turiste

Studiu: Mitul italianului "latin lover" nu le mai impresionează pe turiste
Sursa foto: Foto: zastavki.com
01 Aug 2010   •   23:30

Veste proastă pentru italieni. Complimentele şi avansurile pe baza cărora bărbaţii din Italia şi-au construit reputaţia de seducători nu le mai impresionează deloc pe turiste. 79% dintre femei declară că ?mitul latin loveru-ului italian? nu le mai atrage sub nici o formă, arată AFP.

Sondajul realizat pe baza răspunsurilor acordate de 1.000 de turiste arată că peste jumătate dintre acestea (57%) consideră că italienii îşi pun mai mult în valoare latura feminină decât pe cea masculină.

De asemenea, 51% dintre participantele la sondaj sunt de părere că bărbaţii italieni şi-au pierdut şarmul, nemaifiind veseli şi distractivi. Şi 49% dintre femeile care au participat la sondaj le reproşează bărbaţilor italieni comportamentul pueril.

Numai 23 % dintre participantele la sondaj au declarat că încă sunt atrase de studenţii italieni. Oamenii de afaceri sunt preferaţi de 21% dintre turistele din Peninsulă, în timp ce DJ-ii şi animatorii din satele de vacanţă sunt apreciaţi de 17% dintre femeile care au participat la sondaj.

Popularitatea băiatului de pe plajă este însă în cădere liberă. Numai 11% dintre turistele străine mai sunt atrase de acest model masculin.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: italieni
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close