Antena 3 CNN Show Showbiz Studiu: Unul din cinci adulţi împlicaţi într-o relaţie este îndrăgostit de altcineva

Studiu: Unul din cinci adulţi împlicaţi într-o relaţie este îndrăgostit de altcineva

Studiu: Unul din cinci adulţi împlicaţi într-o relaţie este îndrăgostit de altcineva
Sursa foto: Foto: askmen.com
13 Iul 2010   •   13:13

Sondajele nu conţin nici măcar un strop de romantism. Ba mai mult, par să distrugă orice urmă de idealism rămasă în persoanele căsătorite sau implicate într-o relaţie stabilă. Este şi cazul unui studiu recent, realizat cu ajutorul a 3.000 de persoane, care arată că unul din cinci adulţi este îndrăgostit şi de altcineva în afara partenerului de viaţă.

Cele mai multe dintre persoanele intervievate susţin că şi-au găsit partenerul ideal printre colegii de serviciu sau în cercul de prieteni. Chiar şi cei care sunt foarte fericiţi cu partenerul lor au tendinţa de a-l înşela, se arată în studiu.

Totuşi, există şi o veste mai bună. Dintre persoanele care sunt îndrăgostite de altcineva decât partenerul lor, numai una din şase este dispusă să înceapă o nouă relaţie.

?Chiar şi în relaţiile fericite este posibil ca partenerii să fie atraşi şi de alte persoane. Cei care care nu-şi pot controla pornirile ajung de cele mai multe ori la despărţire?, a declarat un purtător de cuvânt al companiei de sondaj, potrivit Daily Mail.

Acelaşi studiu mai arată că sentimentele pentru altcineva decât partenerul de viaţă durează între trei luni şi trei ani. De asemenea, cei mai expuşi ispitei sunt bărbaţii, dintre care 22 % au declarat că au fost sau sunt atraşi de două femei în acelaşi timp.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: casatorie dragoste studiu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close