Antena 3 CNN Show Showbiz Susan Boyle îşi caută sufletul pereche (VIDEO)

Susan Boyle îşi caută sufletul pereche (VIDEO)

Susan Boyle îşi caută sufletul pereche (VIDEO)
Sursa foto: Susan Boyle
17 Ian 2010   •   09:20

A ajuns să fie cunoscută la nivel internaţional, şi-a lansat primul album şi a suferit transformări fizice remarcabile. Ultimele zece luni au fost parcă desprinse dintr-un basm cu zâne bune, pentru Susan Boyle. La început de an, scoţianca mai are o singură dorinţă: să-şi găsească sufletul pereche.

O femeie obişnuită, poate chiar neatrăgătoare ca aspect. Aşa arăta cu aproape un an în urmă Susan Boyle, cea care a uimit cu vocea sa atât juriul cât şi publicul, la emisiunea "Britain's Got Talent". După ce a devenit vedetă, imaginea ei a suferit îmbunătăţiri remarcabile. Prima dată, aceste mici retuşuri s-au observat în finala concursului unde norocul nu i-a surâs, însă.

Cu toate acestea, Susan a scos un album, iar înfăţişarea ei a continuat să se îmbunătăţească. Susan are acum o înfăţişare impecabilă, îşi petrece nopţile în hoteluri de cinci stele şi, în general, duce o viaţă la care nu putea decât să viseze până acum. Şi, cum pe plan profesional se poate simţi o femeie împlinită, ea îşi mai doreşte acum un singur lucru: să îşi găsească un iubit.

Observator

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close