Antena 3 CNN Show Showbiz Târgu-Mureş, în fierbere. A început Peninsula, "fratele mai mic" al celebrului festival Sziget

Târgu-Mureş, în fierbere. A început Peninsula, "fratele mai mic" al celebrului festival Sziget

Târgu-Mureş, în fierbere. A început Peninsula, "fratele mai mic" al celebrului festival Sziget
23 Iul 2009   •   21:17

Târgu-Mureş este pentru patru zile în sărbătoare. Joi a început festivalul Peninsula, dar fanii nu au mai aşteptat ziua zero. Au venit şi şi-au instalat corturile încă de miercuri după-amiază. Peste 400 de tineri puşi pe distracţie erau la ora pranzului în zona de campare.

Ajuns la cea de-a şaptea ediţie, festivalul Peninsula, ?fratele mai mic" al celebrului Sziget de la Budapesta are cei mai buni artişti de până acum. Capul de afiş este ocupat de The Prodigy, Nine Inch Nails, Tiesto şi Primal Scream, dar şi trupe româneşti ca Iris şi Timpuri noi.

În total au fost puse la dispoziţie 3.000 de locuri pentru campare, însă doar miercuri seară şi joi dimineaţă au fost ocupate peste 400.

În acest an la Peninsula au fost amenajate 4 scene. Participanţii vor putea să-şi aleagă muzica preferată în corturi special amenajate pentru trei genuri diferite de muzică - pop, dance şi reggae.

Festivalul va oferi şi extra-activităţi de festival. Astfel, spectatorii vor putea să experimenteze aproape 30 de sporturi, inclusiv bungee jumping sau să se răcorească într-un bar de gheaţă.

Antena 3

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close