Antena 3 CNN Show Showbiz Tatăl lui Mel Gibson: Papa Benedict este homosexual

Tatăl lui Mel Gibson: Papa Benedict este homosexual

Tatăl lui Mel Gibson: Papa Benedict este homosexual
Sursa foto: Foto: conspirazzi.com
10 Aug 2010   •   18:00

Familia Gibson pare pornită împotriva oricărei religii care nu corespunde cu a lor. După ce, în 2006, actorul Mel Gibson declara că evreii sunt vinovaţi pentru toate războaiele din lume, iar anul acesta că doreşte să aibă "sânge de evreu" pe mâinile sale, a venit rândul tatălui său să iasă la rampă cu o declaraţie nu tocmai "ortodoxă". Acesta a declarat, recent, că Papa Benedict al XVI-lea este... homosexual.

Site-ul TMZ a obţinut o înregistrare audio în care Hutton Gibson, în vârstă de 91 de ani, vorbeşte la un post de radio despre scandalurile iscate în jurul Bisericii Catolice. În timpul interviului, tatăl actorului este întrebat dacă e de părere că Biserica Catolică a fost politizată într-atât de mult încât nu poate vorbi în mod deschis despre subiecte controversate precum homosexualitatea.

"Ei nu sunt de acord să facă acest lucru pentru că jumătate dintre oamenii de acolo, de la Vatican, sunt homosexuali", a fost răspunsul lui Hutton Gibson.

Întrebat dacă, în opinia sa, Papa Benedict este homosexual, Hutton a răspuns: "Cred asta cu tărie... altfel de ce ar accepta astfel de lucruri".

Declaraţiile făcute de tatăl actorului american nu se opresc, însă, aici. Hutton susţine, totodată, că Papa face parte dintr-o conspiraţie masonică determinată să distrugă Biserica din interior.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Mel Gibson Papa Benedict evrei
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close