Antena 3 CNN Show Showbiz "The final destination", pe primul loc în box office-ul românesc

"The final destination", pe primul loc în box office-ul românesc

"The final destination", pe primul loc în box office-ul românesc
29 Sep 2009   •   21:00

Filmul "Destinaţie finală/ The final destination" a ocupat, weekend-ul trecut, prima poziţie în box office-ul românesc, informează Mediafax. Pelicula a avut încasări de 404.931 de lei şi 17.484 de spectatori.

În cea mai nouă parte a seriei de succes ?Final destination?, Nick O'Bannon (Bobby Campo), are o premoniţie în privinţa unei zi de distracţie la curse. O succesiune bizară de evenimente duce la o avalanşă de accidente cu maşini zdrobite şi rămăşiţe de automobile care zboară peste spectatori în tribune. Nick intră în panică şi o convinge pe iubita lui, Lori (Shantel VanSanten), şi pe prietenii lor, Janet (Haley Webb) şi Hunt (Nick Zano), să fugă.



Poziţia a doua a fost ocupată de premiera "Tipi simpatici/ Funny People", cu Adam Sandler şi Leslie Mann. Pelicula a avut încasări de 204.010 lei şi 10.594 de spectatori. Filmul prezintă povestea unui comic de succes care decide să îşi ordoneze viaţa după ce află că este bolnav şi mai are mai puţin de un an de trăit.



Pe locul trei în box office-ul românesc s-a clasat "Gamer - Jocul supravieţuirii", o altă premieră ce a avut încasări de 124.379 de lei şi 6.412 spectatori. Acţiunea din film se desfăşoară în viitor, când jocurile de strategie au căpătat o nouă dimensiune, mai periculoasă.



"Adevărul gol-goluţ/ The Ugly Truth" a ocupat poziţia a patra cu încasări de 100.184 de lei şi 5.395 de spectatori. Pelicula, regizată de Robert Luketic, reprezintă o poveste despre lupta dintre sexe, despre bărbaţi, femei şi prăpastia dintre modul lor de gândire.




Pe locul cinci în box-office-ul românesc s-a clasat "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds", cel mai nou film marca Quentin Tarantino, care a avut încasări de 96.848 de lei şi 5.277 de spectatori.



Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close