Antena 3 CNN Show Showbiz Trupa Guns N' Roses, urmărită de ghinion: Două concerte, anulate din cauza prăbuşirii scenei

Trupa Guns N' Roses, urmărită de ghinion: Două concerte, anulate din cauza prăbuşirii scenei

Trupa Guns N' Roses, urmărită de ghinion: Două concerte, anulate din cauza prăbuşirii scenei
11 Apr 2010   •   22:00

Trupa americană de rock Guns N' Roses şi-a anulat, din nou, un concert după ce o parte a scenei pe care ar fi urmat să urce s-a prăbuşit. Evenimentul urma să aibă loc în Costa Rica.

Potrivit nme.com, incidentul s-a produs din cauza greutăţii prea mari a unui ecran pe care formaţia îl foloseşte în timpul concertelor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Nu este pentru prima dată când un astfel de incident are loc. Guns N' Roses a fost nevoită să-şi mai anuleze un concert din actualul turneu şi luna trecută, tot din cauza prăbuşirii scenei. Spectacolul urma să aibă loc atunci pe stadionul Apoteose din Rio De Janeiro.

Totodată, un concert programat să aibă loc în Peru a fost la un pas de a fi anulat după ce solistul formaţiei a vrut să plece de pe scenă pentru că a fost lovit cu un obiect.

Trupa Guns N' Roses a fost înfiinţată la Los Angeles (California), în anul 1985. Formaţia a reuşit până acum să vândă peste 90 de milioane de albume. În formula ei de succes, trupa era formată din Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Steven Adler şi Izzy Stradlin.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: concert anulat scena prabusire
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close