Antena 3 CNN Show Showbiz Un artist care îi învaţă pe tineri cum să comită crime, ar putea reprezenta Spania la Eurovision (VIDEO)

Un artist care îi învaţă pe tineri cum să comită crime, ar putea reprezenta Spania la Eurovision (VIDEO)

Un artist care îi învaţă pe tineri cum să comită crime, ar putea reprezenta Spania la Eurovision (VIDEO)
Sursa foto: John Cobra
31 Ian 2010   •   14:42

Un cântăreţ care îi învaţă pe tineri pe internet cum să ucidă oameni face senzaţie la preselectia Eurovision din Spania. John Cobra a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi artişti spanioli, datorită videoclipurilor postate pe internet în care povesteşte întâmplări din viaţa sa.

Potrivit presei spaniole, melodia "Carol" a lui John Cobra a reuşit să strângă, în ultimele zile, destule voturi pentru a ajunge pe locul al treilea. Artistul este cunoscut în Spania însă pentru altceva. În mai multe filmuleţe postate pe internet, spaniolul îi învaţă pe tineri cum să ucidă oameni folosind diferite tehnici.

Dacă melodia propusă de John Cobra menţine ritmul în care a fost votată până acum este foarte probabil să ajungă pe primul loc. Acest lucru a iscat multe controverse în rândul fanilor spanioli ai concursului, care cred că în acest mod se comite o infracţiune.

Televiziunea Naţională din Spania a anunţat însă că va analiza melodia, pentru a vedea dacă se găseşte ceva ilegal pentru a-l elimina înainte de a se termina votările, la 5 februarie 2010.

John Cobra a mai participat anul trecut la aceeaşi preselecţie pentru Eurovison însă nu a fost acceptat de Televiziunea Naţională spaniolă.



Antena 3

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close