Antena 3 CNN Show Showbiz Un show care va intra în istorie: Imagini de la concertul AC/DC (VIDEO)

Un show care va intra în istorie: Imagini de la concertul AC/DC (VIDEO)

Un show care va intra în istorie: Imagini de la concertul AC/DC (VIDEO)
Sursa foto: AC/DC
17 Mai 2010   •   09:18

Un spectacol care a impresionat 60.000 de oameni! AC/DC a demonstrat duminică seară, în faţa Casei Poporului, cum se scrie istorie în paginile celor mai bune formaţii din toate timpurile.

Trupa AC/DC a adus duminică, în Piaţa Constituţiei, tunuri, confetti, o locomotivă şi peste 60.000 de fani, care au cântat împreună cu ei "Thunderstruck", "Hell's Bells" şi "Back in Black".

Vocalul trupei, Brian Johnson, şi-a făcut apariţia pe scenă pe acordurile piesei "Rock N' Roll Train". După el, pe scenă a urcat celebra locomotivă, care a rămas atârnată tot concertul. Fanii au plecat extaziaţi de la concert. Cei care nu au avut bani de bilet s-au mulţumit să asculte concertul de după gard.

Dacă aţi surprins imagini de la concertul AC/DC, trimiteţi-le pe adresa de mail [email protected] sau încărcaţile pe site-ul www.videonews.ro.


Prestaţia rockerilor de la AC/DC i-a epuizat pe unii dintre fani. Aproximativ 50 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre acestea fiind transportate la spital. Nici unul dintre participanţii la concert nu s-a confruntat cu probleme grave de sănătate, a anunţat Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov (SAMBI) şi SMURD.


IMAGINI DIN TIMPUL SHOW-ULUI


Trupa AC/DC a adus la Bucureşti show-ul "Black Ice", care promovează cel de-al 15-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008.
FOC DE ARTIFICII, LA FINANLUL CONCERTULUI:




Formaţia AC/DC a fost fondată în 1973, la Sydney, Australia, de fraţii Angus şi Malcolm Young. Trupa a trecut prin mai multe formule înainte de a lansa albumul de debut, "High Voltage" (1975). Componenţa a rămas stabilă până când basistul Cliff Williams l-a înlocuit pe Mark Evans, în 1977, an în care a fost lansat "Highway to Hell", cel mai cunoscut album din istoria trupei.
POVESTEA UNEI LEGENDE: AC/DC


Solistul trupei, Bon Scott, a murit pe 19 februarie 1980, la vârsta de 33 de ani, din cauza abuzului de alcool. Membrii trupei AC/DC, împreună cu noul solist al lor, Brian Johnson, au înregistrat apoi "Back in Black", un tribut adus lui Bon Scott, acesta devenind ulterior al cincilea cel mai bine vândut album din istorie.

Trupa s-a situat pe locul al patrulea în topul 100 VH1 al celor mai mari artişti de hard rock.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: concert AC/DC palatul parlamentului
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close