Antena 3 CNN Show Showbiz "Up in the Air", cel mai bun film al anului, desemnat de National Board of Review

"Up in the Air", cel mai bun film al anului, desemnat de National Board of Review

"Up in the Air", cel mai bun film al anului, desemnat de National Board of Review
04 Dec 2009   •   11:06

Cel mai bun film al anului 2009 a fost desemnat "Up in the Air", al lui Jason Reitman, de către National Board of Review of Motion Pictures, asociaţia care dă startul la sezonul premiilor de dinanitea Oscarurilor, transmite Reuters.

George Clooney interpretează în acest film rolul unui corporatist care ajunge în punctul în care trebuie să-şi analizeze propria viaţă. Mulţumită felului în care şi-a interpretat rolul din acest film, Clooney a primit premiul pentru ?cel mai bun actor în rol principal?. El a împărţit premiul cu Morgan Freeman, cel care l-a întruchipat pe Nelson Mandela în ?Invictus?.

UP IN THE AIR TRAILER


În acest film, George Clooney joacă rolul unui răufăcător corporatist, obligat de împrejurări să îşi analizeze propria viaţă. George Clooney a triumfat la categoria "cel mai bun actor în rol principal" cu această interpretare, împărţind premiul cu Morgan Freeman, care îl portretizează pe Nelson Mandela, în filmul "Invictus". Pelicula ?An education? i-a adus britanicei Carey Mulligan premiul pentru "cea mai bună actriţă în rol principal".

Premiile grupului National Board of Review (NBR) deschid sezonul în acest sens, distincţiile acordate de acesta constituind un bun indicator pentru cei care ar putea câştiga Oscarurile. NBR are în componenţă profesori de cinematografie din New York.

"Nu există ţară pentru bătrâni", de Joel şi Ethan Coen a fost desemnat cel mai bun film de către NBR în 2007, pelicula primind aceeaşi distincţie şi la premiile Oscar. Anul trecut s-a întâmplat acelaşi lucru, cu pelicula ?Slumdog Millionaire".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: oscar
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close