Antena 3 CNN Show Showbiz Victima lui Polanski nu vrea ca regizorul să fie cercetat penal

Victima lui Polanski nu vrea ca regizorul să fie cercetat penal

Victima lui Polanski nu vrea ca regizorul să fie cercetat penal
Sursa foto: Polanski
27 Oct 2009   •   12:59

Victima lui Roman Polanski a cerut ca regizorul să nu mai fie cercetat penal. Samantha Geimer, acum în vârstă de 45 de ani, spune că de când Polanski a fost arestat în Elveţia, ea a fost constant hărţuită de jurnalişti.

Femeia susţine că are probleme de sănătate din cauza reprezentanţilor presei care nu o lasă în pace deloc. Samantha Geimer a mai făcut o astfel de cerere magistraţilor californieni, la începutul anului trecut.

Regizorul francez de origine poloneză, Roman Polanski, a fost arestat în Elveţia, în baza unui mandat american ce datează din 1978. Atunci, cineastul a recunoscut în faţa unei instanţe din Los Angeles că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 13 ani.

După ce a petrecut o lună în închisoare, Polanski a plecat în Europa şi de atunci nu a mai pus piciorul pe pământ american, pentru a evita o nouă arestare.

În momentul arestării, regizorul, în vârstă de 76 de ani, se afla în Elveţia pentru a primi un premiu în cadrul Festivalului de Film de la Zurich. Informaţia privind reţinerea sa a fost anunţată de către organizatorii festivalului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: victima regizor
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close