Antena 3 CNN Show Showbiz Vogue: Alexa Chung, cea mai elegantă femeie în 2009 (VIDEO)

Vogue: Alexa Chung, cea mai elegantă femeie în 2009 (VIDEO)

Vogue: Alexa Chung, cea mai elegantă femeie în 2009 (VIDEO)
Sursa foto: Alexa Chung
25 Dec 2009   •   18:24

Poate nu aţi auzit până acum de Alexa Chung, dar numele său ar putea deveni în curând celebru în toată lumea. Prezentatoarea britanică de televiziune a fost desemnată de revista Vogue cea mai elegantă femeie a anului 2009. Ştirea a fost primită cu oarecare surprindere, deoarece Alexa Chung era cunoscută mai ales pentru silueta foarte fină care a stârnit chiar îngrijorare cu privire la sănătatea sa.

În vârstă de 26 de ani, Alexa Chung s-a remarcat ca manechin la Vivienne Westwood, iar apoi ca prezentatoare la o televiziune britanică, de unde a trecut la MTV, la New York. De multe ori stilul Alexei a fost calificat drept "ciudat" de juriul revistei Vogue, în timp ce Daily Mail l-a definit printr-o formulă mai plastică: "întâlnirea şcolăriţei cu bunica".

Dar, în trecut, Alexa Chung a fost menţionată de presa mondenă mai ales pentru că era foarte slabă. Purtătorul său de cuvânt a fost nevoit să dezmintă că ea ar avea probleme medicale. "Sora şi mama ei sunt la fel de slabe", a subliniat el, în timp ce Alexa însăşi a recunoscut că este acum mai subţire ca oricând, dar numai pentru că munceşte din greu.

Locurile doi şi trei în topul eleganţei din Vogue au revenit unor vedete mult mai cunoscute: actriţa franceză Audrey Tautou şi protagonista serialului Sex in the City, Sarah Jessica Parker.

În primele 10 poziţii ale clasamentului au mai intrat vedeta din Harry Potter - Emma Watson, revelaţia din Slumdog Millionaire - Freida Pinto şi veterana Kate Moss. Lady GaGa este pe locul 11, Michelle Obama - abia pe 14, dar cu o poziţie peste Angelina Jolie, iar Carla Bruni-Sarkozy pe locul 19.

Aproape toate aceste celebrităţi se disting şi ele prin silueta subţire. Motiv pentru care militantele împotriva anorexiei au criticat din nou industria modei, pentru că, prin modelele de stil pe care le propune, le aduce la înfometare pe adolescentele uşor de influenţat.



Antena 3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close