Antena 3 CNN Show Showbiz Whitney Houston, grave probleme de sănătate: A leşinat în urma unui concert de la Seoul

Whitney Houston, grave probleme de sănătate: A leşinat în urma unui concert de la Seoul

Whitney Houston, grave probleme de sănătate: A leşinat în urma unui concert de la Seoul
Sursa foto: Whitney Houston
22 Feb 2010   •   10:23

Celebra cântăreaţă americană Whitney Houston, cunoscută pentru problemele pe care le are cu drogurile şi alcoolul, a leşinat în urma unui spectacol susţinut la Seoul. Artista şi-a pierdut cunoştinţa chiar în momentul în care a ieşit de pe scenă, a declarat un apropiat al acesteia citat de National Enquirer.

?Whitney a ieşit de pe scenă şi a ţipat după apă. Nu putea să respire normal şi s-a înecat de câteva ori. A spus că nu este în stare să susţină un turneu mondial?.

Membrii familiei lui Whitney au rugat-o de mai multe ori să anuleze turneul mondial "Nothing But Love?, considerând că starea ei de sănătate este mult prea fragilă pentru un astfel de angajament. Artista şi-a petrecut ultimii ani în clinici de dezintoxicare pentru a se vindeca de dependenţa de stupefiante şi alcool.

Întâmplările nedorite par să se ţină scai de artista americană. În octombrie, la numai o lună după lansarea ultimului său album, Whitney a trecut prin momente neplăcute. În timpul unei prestaţii live, acesteia i s-a desprins o bretea de la rochie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: concert Whitney Houston
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close