Antena 3 CNN Show Showbiz Woodstock după 40 de ani. Organizatorii au pus la dispoziţia publicului standuri cu mâncare

Woodstock după 40 de ani. Organizatorii au pus la dispoziţia publicului standuri cu mâncare

Woodstock după 40 de ani. Organizatorii au pus la dispoziţia publicului standuri cu mâncare
Sursa foto: Woodstock
14 Aug 2009   •   17:34

Premieră la aniversarea a 40 de ani de existenţă a festivalului Woodstock. Pentru ediţiadin acest an, organizatorii au pus la dispoziţia publicului standuri cu mâncare. ?Când am ajuns la Woodstock am văzut o imensă mare de umanitate?, îşi aminteşte unul dintre participanţii la memorabila ediţie din 1969. ?Dacă aveai mâncare, o împărţeai. Oamenii aveau grijă unul de altul?, spune el.

Atunci nimic nu a contat, nici ploaia, nici noroiul, nici lipsa comercianţior de alimente. Cei aproximativ 400.000 de hipioţi care au participat la festival în urmă cu 40 de ani au trăit trei zile de libertate deplină la ferma lui Max Yasgur din Bethel, New York, fără să ţină cont nici măcar de ploaia torenţială de noroi sau de lipsa toaletelor.

Vremurile s-au schimbat, iar condiţiile în care vor petrece cei 4.500 de participanţi ai aniversării Heroes of Woodstock vor fi cu totul altele. Concertele vor avea loc într-un amfiteatru acoperit, spectatorii vor avea la dispoziţie scaune cu perne, vor avea acces la toalete publice, informează jurnaliştii de la Evenimentul Zilei. Nici de hrană nu îşi mai pune nimeni problema, deoarece organizatorii s-au gândit să amplaseze standuri cu mâncare fast-food.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: aniversare
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close