Antena 3 CNN Show Simona Halep și Toni Turuc și-au ales nași de cununie celebri

Simona Halep și Toni Turuc și-au ales nași de cununie celebri

Simona Halep s-a căsătorit, ieri, cu iubitul ei, Toni Iuruc, petrecerea şi cununia având loc în Bucureşti într-un cadru de lux. Cei doi soţi şi-au primit invitaţii la casa lor din Izvorani, iar petrecerea a început în jurul orei 19.30.

Simona Halep și Toni Turuc și-au ales nași de cununie celebri
Sursa foto: Instagram
de Gabriel Dano    |    24 Iul 2021   •   13:08

Alături de Simona au fost părinţii ei, Stere şi Tania Halep, dar şi fratele ei şi numeroase alte rude de la Constanţa.

Invitaţii au fost aşteptaţi chiar de mire, Toni Iuruc, la un cunoscut restaurant din Pipera, iar de acolo aceştia au plecat, fie cu maşinile personale, fie cu maşini puse la dispoziţie de miri, către casa din Izvorani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cununia celor doi a fost planificată în mare secret așa că nici naşii celebrului cuplu nu s-au știut până acum. Se pare că cei doi au ales ca partenerul de afaceri al lui Toni Iuruc, Dani Caramihai, alături de soţie, să le fie părinţi spirituali, scrie Cancan.

Cine este Dani Caramihai

Naşul Simonei Halep este şi cofondator şi director general al clubului Fratelli. Cunoscut drept „Regele Nopţilor Albe” sau unul dintre cei patru Fratelli, Dani Caramihai a reuşit să construiască un imperiu care îi rotunjeşte veniturile anuale cu circa 10 milioane de euro.

Cei patru, mai exact fraţii Liviu şi Mihai Popescu, Dani Caramihai şi Nicu Mărgeanu au înfiinţat businessul cu o investiţie iniţială de 170.000 de euro.

Dani Caramihai se ocupă de managementul de zi cu zi al celei mai mari grupuri din HoReCa, iar ceilalţi îşi împart atribuţiile de comunicare, design şi zona juridică, potrivit sursei citate.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Preşedintele Iranului, găsit mort în elicopterul prăbuşit
x close