Antena 3 CNN Show Stelian Ogică este acuzat de înșelătorie. Reacția "Spaimei loteriei"

Stelian Ogică este acuzat de înșelătorie. Reacția "Spaimei loteriei"

Stelian Ogică pare a atrage problemele ca un magnet. După ce a fost urmărit de niște camionagii puși pe scandal și a ajuns la Poliție, unde a depus plângere pentru tentativă de omor, acum, „Spaima loteriei” este implicat într-o altă speță.

Stelian Ogică este acuzat de înșelătorie. Reacția "Spaimei loteriei"
de Gabriel Dano    |    06 Oct 2021   •   16:45

Mai exact, Ogică este acuzat că ar fi luat un autoturism de la o persoană, l-ar fi folosit câteva zile, iar acum, nemulțumit de starea mașini, ar vrea banii înapoi. Se pare că domnul în cauză i-a predat autoturismul pe care-l deține lui Ogică pentru a-l testa, după ce acesta i-ar fi dat 6.500 de lei avans. Fapt confirmat și de Stelian Ogică, în exclusivitate, pentru Cancan.

Acum, cel care i-a oferit mașina spre testare lui Ogică spune că după ce s-ar fi folosit de mașina în cauză, acum, "Spaima loteriei" vrea să o aducă înapoi și să-și recupereze banii.

Stelian Ogică răspunde acuzațiilor

„Când ne-am întâlnit, i-am zis că nu am pretenții mari la banii aceștia, dar vreau ca mașina să fie în stare funcțională. În situația în care o iau și nu merge, mie nu-mi mai vin șapte muncitori la muncă și nu e ce trebuie.

Omul m-a asigurat că merge, i-am dat banii, cei 6.500 de lei și i-am spus că dacă nu merge mașina i-o aduc înapoi și să nu facă niciun act. Dacă merge o săptămână, două, trei este OK și facem actele, iar dacă în timpul ăsta o lovesc este problema mea” , ne-a declarat Stelian Ogică.

Stelian Ogică: „O să-i fac plângere penală pentru înșelăciune”

„În primul rând, el o să aibă o problemă majoră cu faptul că a falsificat un act pentru a scoate fiscalul. Faptul că mașina nu este pe numele lui și a vândut o mașină pentru care nu știu dacă are certificat de moștenitor pentru ea.

Și nu în ultimul rând, acest om mi-a vândut o mașină pe care a prezentat-o în stare bună de funcționare, dar nu e deloc așa. O am în curte, trasă de o sfoară.

O să-i fac o plângere de înșelăciune, motivând faptul că mi-a dat o mașină stricată, care are probleme majore și care nu funcționează”, mai spune Ogică.

×
Subiecte în articol: Stelian Ogică
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close