Antena 3 CNN Show Surpriză! Cine ar putea moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian

Surpriză! Cine ar putea moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani după ce a apelat la un tratament post-COVID despre care specialiștii spun acum că nu ar fi trebuit să-l urmeze, terapia hiperbară.

Surpriză! Cine ar putea moșteni, de fapt, averea lui Petrică Mîțu Stoian
de Gabriel Dano    |    12 Noi 2021   •   17:37

Îndrăgitul interpret de muzică populară a fost căsătorit cu Carmen Mihaela, dar a divorțat în 2012. Acesta nu s-a mai recăsătorit și nici nu are copii.
"Eu şi Carmen am hotărât de comun acord să ne separăm. Nu am vrut să batem toba pe tema asta. Am intentat acţiunea de divorţ în decembrie anul trecut şi am avut termen pe 18 ianuarie", spunea artistul, în urmă cu 9 ani, potrivit Realitatea.

În 2020, cântărețul de muzică populară era într-o relație, însă nu voia să se mai recăsătorească. Nici copii nu-și dorea.

"În privința recăsătoriei, timpul meu a trecut! Eu sunt la jumătatea vieții. Îmi este foarte bine așa, am o relație, sunt foarte bine și mi-aș dori să rămână așa. Lucrurile se fac la timpul lor, copiii se fac la timpul lor", spunea Petrică Mîțu, în 2020.

Petrică Mâțu Stoian a vorbit la un moment dat de nepoții săi și a sugerat că lor le va lăsa agoniseala de o viață.

"Dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, asta este. Nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Nu e un capăt de țară. Sunt destui nepoți alături de mine. Cine e aproape de mine, mă iubește și mă respectă are toată dragostea mea. Cine nu, la revedere", a povestit Mîțu Stoian.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close