Antena 3 CNN Show Tabloid Actriţa celebră care a MURIT din cauza unei operaţii estetice la posterior: "Se întâmplă în 80% din timp"

Actriţa celebră care a MURIT din cauza unei operaţii estetice la posterior: "Se întâmplă în 80% din timp"

Actriţa celebră care a MURIT din cauza unei operaţii estetice la posterior: "Se întâmplă în 80% din timp"
de O.P.    |    17 Apr 2013   •   12:47

Febra operaţiilor estetice parcă a luat o amploare nemaiîntâlnită. Vedetele vor un ten fără riduri, buze cărnoase şi senzuale, sâni ca pepenii verzi, iar posteriorul trebuie musai să fie bombat.

Aşa că sumele cheltuite pe aceste operaţii estetice se ridică la milioane şi milioane de euro anual, iar medicii esteticieni se îmbogăţesc văzând cu ochii.



Din nefericire însă, atunci când nu ştii când să te opreşti, situaţia poate deveni dramatică. I s-a întâmplat şi actriţei de telenovele Sandra Viviana Brand Bedoya, care a făcut o complicaţie urâtă din cauza unei operaţii estetice pe care şi-a făcut-o la posterior.

Se pare că actriţa şi-ar fi injectat acid hialuronic în fese, iar acesta i-ar fi provocat o infecţie destul de gravă ce a cauzat o problemă la plămâni. Când a fost dusă de urgenţă la spitalul din Bogota, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă.

"Implanturile cu silicon în fese sunt extrem de periculoase, şi totodată nerecomandate. Deoarece posteriorul este zona care suportă în 80% din timp greutatea corpului, astfel acestea riscă să plesnească, sau să se deformeze", avertizează medicii esteticieni.





×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close