Antena 3 Show Tabloid Adi Minune va fi adus cu mandat la Serviciul Omoruri în ancheta privind dosarul incendiului din Bamboo

Adi Minune va fi adus cu mandat la Serviciul Omoruri în ancheta privind dosarul incendiului din Bamboo

03 Mai 2017   •   14:40
Adi Minune va fi adus cu mandat la Serviciul Omoruri în ancheta privind dosarul incendiului din Bamboo

Cântărețul Adi Minune a fost citat pentru ziua de miercuri la Serviciul Omoruri în ancheta privind dosarul incendiului din Bamboo, însă a refuzat să se prezinte, așa că va fi adus cu mandat. În plus, artistul a fost și amendat pentru refuzul său.

Adi Minune se numără printre ultimele persoane audiate, deoarece a tot amânat, de-a lungul timpului, să răspundă citațiilor.

Adi Minune, Cornelia Catanga şi Cocoş din Călăraşi sunt martori cheie în dosar, deoarece aceștia au cântat până în momentul izbucnirii incendiului.

În noaptea de 20 spre 21 ianuarie, într-una dintre încăperile clubului așezat pe malul Lacului Tei din Capitală a izbucnit un incendiu care s-a extins rapid în tot clubul în care distracția era în toi.

Cu gândul la tragedia de la Colectiv, sute de persoane au fugit disperate  din calea flăcărilor, unii aruncându-se chiar în apa rece ca gheața a lacului pentru a se salva.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close