Antena 3 CNN Show Tabloid Artista din România care susține că a revenit din morți

Artista din România care susține că a revenit din morți

Artista din România care susține că a revenit din morți
Sursa foto: sursa foto: bzi.ro
03 Noi 2017   •   16:45

O cumpana grea a aruncat-o in pragul mortii pe cantareata Ana Mardare.

La doar 30 de ani, a fost operata de urgenta pe creier, a stat in coma aproape doua saptamani, iar cand s-a intors din morti, a invatat din nou sa mearga si sa vorbeasca. Intr-un interviu tulburator, pentru un post TV, tânăra a posvestit drama pe care a trait-o, despre care spune ca este o palma pe care a primit-o de la Dumnezeu, scrie bzi.ro.

Boala a lovit-o din senin pe tanara cantareata. Pe 13 noiembrie 2016, iubitul ei a gasit-o prabusita pe podea in convulsii. La spital, medicii i-au descoperit o tumoare pe creier, mare cat o portocala, iar sansele de a-si reveni nu erau prea mari.

In timpul comei, Ana nu a simtit si nu a auzit nimic din ce se petrecea in jur. Cu toate acestea, artista marturiseste ca in acele zile a avut permanent alaturi un inger pazitor, iar rudele care i-au vegheat agonia spun ca Ana a vorbit tot timpul cu diverse personaje.

De la operatie, viata Anei s-a schimbat radical.

"Eram o tipa joviala, eram o tipa... careia ii placea mult viata si cantatul si toate lucrurile pe care le iubeste orice pamantean. Aceasta boala m-a adus cu picioarele pe pamant. Pun mai mult pret pe lucrurile sufletesti decat pe cele trupesti, pamantesti", a spus cantareata.

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close