Antena 3 CNN Show Tabloid Britanicii, în stare de șoc: "Una dintre fetele de la Cheeky Girls lucrează pentru compania de căi ferate"

Britanicii, în stare de șoc: "Una dintre fetele de la Cheeky Girls lucrează pentru compania de căi ferate"

Britanicii, în stare de șoc: "Una dintre fetele de la Cheeky Girls lucrează pentru compania de căi ferate"
07 Aug 2015   •   15:04

Gemenele Monica și Gabriela, sau Cheeky Girls, așa cum le cunoaște toată lumea, filmează pentru un nou documentar, axat pe dificultățile pe care le întâmpină tinerii aflați în căutarea unui job în Marea Britanie sau Ungaria.

Monica a fost nevoită să implore pentru un job temporar de recepționeră, tocmai la căile ferate britanice. Iar atunci când s-a prezentat la muncă, a creat haos în gara din York, mulți crezând că a renunțat definitiv la cariera de artistă. Monica a acceptat să se fotografieze cu un coleg de birou îmbrăcat în uniformă, care a postat fotografia pe Facebook.

Fanii celor două au reacționat și ei imediat: "Una dintre fetele de la Cheeky Girls lucrează la gara din York" sau "O Cheeky Girl lucrează la recepție, în York, pentru compania de cai ferate" au fost doar două dintre mesajele postate de aceștia.

Cei de la mirror.co.uk au stat de vorbă cu purtătorul de cuvânt al celor două artiste, care a confirmat că jobul este unul temporar, parte dintr-un documentar care se filmează zilele acestea. In plus, Monica are deja la un alt job, tot temporar.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie muzica Facebook
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close