Antena 3 CNN Show Tabloid Când îi vei vedea faţa vei rămâne şocat. Nimeni nu crede că este adevărat

Când îi vei vedea faţa vei rămâne şocat. Nimeni nu crede că este adevărat

Când îi vei vedea faţa vei rămâne şocat. Nimeni nu crede că este adevărat
Sursa foto: Foto: healthypalm.com
25 Noi 2012   •   21:37

Doctorul Jeffry Life zâmbeşte atunci când aude reacţia generală cu privire la fotografiile în care pozează fără cămaşă, care l-au transformat dintr-un medic manierat în vârstă de 60 de ani într-un fotomodel bătrân, dar sexy, scrie articles.latimes.com.

Acesta apare în reclame pentru clinici medicale sau reviste mondene. Un corp de invidiat, care pare de numai 20 de ani, trădat însă de faţa îmbătrânită de timp. Majoritatea celor care au văzut fotografiile cred că sunt îmbunătăţite cu ajutorul Photoshop-ului.

Dar adevărul este altul... trupul său este real, contruit cu greu printr-un regim neobosit de exerciţii fizice timp de şase zile pe săptămână, ridicatul greutăţilor până la extrem şi arte marţiale, Pilates, un regim strict, sărac în carbohidraţi şi multe suplimente. A beneficiat de asemenea, în ultimii 7 ani, de un program hormonal care conţine testosteron şi hormoni de creştere, o terapie pe care medicul o consideră necesară, în ciuda dovezilor medicale atât de evidente care arată că sănătatea îi este în pericol.


×
Subiecte în articol: exercitii fizice
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close