Antena 3 CNN Show Tabloid Cristian Pomohaci, discurs bizar la un concert: "Rugați-vă pentru mine să știu să..."

Cristian Pomohaci, discurs bizar la un concert: "Rugați-vă pentru mine să știu să..."

Cristian Pomohaci, discurs bizar la un concert: "Rugați-vă pentru mine să știu să..."
Sursa foto: foto: captura video
28 Noi 2017   •   08:06

Cristian Pomohaci a fost primit cu aplauze si urale la Zalau, acolo unde a sustinut un recital la aniversarea de nouă ani de existenta a unui post de televiziune cu specific folcloric.

Fostul parinte a tinut un mic discurs in care a facut referire la situatia lui din acest moment, potrivit stirilekanald.ro.

Pomohaci a lasat sa se inteleaga ca lupta cu tentatia de a vorbi despre anumite lucruri care ar provoca multe probleme. „Rugati-va pentru mine sa stiu sa tac”, a spus Pomohaci in fata a catorva sute de persoane venite sa-l vada in spectacolul de la Zalau. De asemenea, el si-a declarat in continuare nevinovatia.

„Daca 4 luni la rand ati auzit ca Parintele Pomohaci tace, stie ca el, atunci cand a cantat ca la capul ce se pleaca sabia ramane in teaca, am stiut ca Sus se va face Judecata si Dreptate! Am curaj sa va privesc pe fiecare in parte in ochi, sa-i privesc pe cei de acasa care urmaresc emisiunea si sa va spun ca daca aveam ceva pe inimia nu eram in fata dumneavoastra. Dati-mi voie sa ca spun, Sfintii Parinti au stiut sa taca. Rugati-va si pentru mine sa stiu sa tac, iar tacerile mele sa fie doar in cantec si rugaciune”, a spus Cristian Pomohaci la Zalau.

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close