Antena 3 CNN Show Tabloid Cristian Tabără, acuzat de viol asupra unui minor. Jurnalistul consideră acuzaţiile "o mare prostie" (VIDEO)

Cristian Tabără, acuzat de viol asupra unui minor. Jurnalistul consideră acuzaţiile "o mare prostie" (VIDEO)

Cristian Tabără, acuzat de viol asupra unui minor. Jurnalistul consideră acuzaţiile "o mare prostie" (VIDEO)
27 Iul 2010   •   09:07

Cristian Tabără este acuzat de viol asupra unui minor. Plângerea a fost depusă de o fetiţă de 12 ani, fiica uneia din fostele iubite ale cunoscutului om de televiziune. Tabără a negat acuzaţia, despre care a spus că este o mare prostie, scrie Evenimentul Zilei.

Procurorii bucureşteni pregăteasc începerea urmăririi penale împotriva lui Cristian Tabără, pentru viol asupra unui minor. Acuzaţia vine din partea unei fete în vârstă de 12 ani, care a mers la poliţie însoţită de mama sa, o fostă iubită a lui Tabără.

Fata a descris în amănunt faptele care au fost comise în urmă cu peste un an de zile. Copilul a fost audiat de un ofiţer de poliţie şi a fost consultat de un psiholog. Specialiştii susţin că tânăra nu are un comportament disimulat, au declarat surse din rândul anchetatorilor pentru Evenimentul Zilei.

Mama copilului spune că nu a încurajat-o să depună plângere, însă are încredere în ceea ce spune.

Cristian Tabără este susţinut însă de fosta sa soţie, Daiana Gender. Aceasta susţine că Tabără poate aduce acte care să dovedească faptul că nu poate comite un viol.

Omul de televiziune spune că nu a fost anunţat nici de poliţie, nici de Parchet despre acuzaţie. El a calificat plângerea ca o mare prostie şi a refuzat să facă alte comentarii.

Antena 3

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close