Antena 3 CNN Show Tabloid De ce a moștenit Anamaria Prodan toată averea Ionelei: ”A spus că nu o interesează ce a avut mama ei...”

De ce a moștenit Anamaria Prodan toată averea Ionelei: ”A spus că nu o interesează ce a avut mama ei...”

De ce a moștenit Anamaria Prodan toată averea Ionelei: ”A spus că nu o interesează ce a avut mama ei...”
25 Apr 2018   •   10:50

Vestea că Anca, fata cea mică a Ionelei Podan, nu va moșteni nimic din averea lăsată în urmă de celebra artistă i-a șocat pe mulți. Toate astea mai ales că înainte de moartea regretatei cântărețe s-a scris că ea și-ar fi lăsat un testament în care s-a asigurat că toată lumea va primi câte ceva. Cristi Brancu, prieten apropiat al Anamariei Prodan, a declarat în cadrul unui interviu care au fost motivele din spatele hotărârii, care a fost luată chiar de Ionela Prodan.

„Am aflat că Anca a venit în România și nici măcar nu a întrebat ce avea Ionela Prodan în conturi. Anca își va continua viața în SUA, nu o interesează să vină în România. Doamna Ionela și Ana au fost vedetele familiei. A spus că nu o interesează ce a avut mama ei în România. Toate lucrurile vor fi coordonate de Anamaria. Anca și Ana au avut întotdeauna o relație foarte frumoasă”, a declarat Cristi Brancu în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close