Antena 3 Show Tabloid Dorina Chiriac va fi supusă unei operații riscante în străinătate. De ce afecțiune suferă

Dorina Chiriac va fi supusă unei operații riscante în străinătate. De ce afecțiune suferă

22 Mai 2017   •   09:59
Dorina Chiriac va fi supusă unei operații riscante în străinătate. De ce afecțiune suferă

La mai bine de o săptămână de când şi-a condus mama pe ultimul drum, pe actriţa Tatiana Iekel, Florin Piersic jr e îngrijorat pentru starea de sănătate a fostei iubite, Dorina Chiriac. Actriţa, diagnosticată cu chist pe corzile vocale, va fi operată în străinătate, scrie Click.

Dorina a menţionat, pe contul său de Facebook, că are serioase probleme de sănătate care, vreme de trei luni, o vor ţine departe de lumina reflectoarelor:

”Curând voi avea parte de o intervenţie chirurgicală asupra unui chist pe corzile vocale la o clinică din Luxemburg (sună mai cumva dacă zic asta, na). Este o intervenţie cu risc pentru cineva care are vocea drept instrument esenţial în meserie. Curând intru în pauză vocală totală (cunosc prieteni care-ar da petrecere în Piaţa Universităţii că tac eu), cer scuze încă o dată pentru încurcătură tuturor, încerc să tac zen după operaţie că cică e periculos de nu, şi-n toamnă, după ce-o să mă aud eu pentru prima oară, decid dacă să mă fac cântăreaţă sau să m-apuc de scris. Văd eu. Ei, asta-i”, a mărturisit actrița.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close