Antena 3 CNN Show Tabloid Falimentate de... sâni. Româncele se plâng în presa străină că au rămas fără bani

Falimentate de... sâni. Româncele se plâng în presa străină că au rămas fără bani

Falimentate de... sâni. Româncele se plâng în presa străină că au rămas fără bani
Sursa foto: Foto: www.topfox.tv
25 Mai 2013   •   20:01

Gemenele Cheeky sunt sexy, dar falite. Intervenţiile repetate pentru mărirea sânilor le-au stors de bani, de-a lungul anilor. Şi-au modificat bustul nu o dată, ci de nouă ori. I-au mărturisit asta unui reporter britanic. Cum frumuseţea nu le-a ţinut sus, în topurile muzicale, fetele au rămas acum cu datoriile.

Cu o siluetă la limita anorexiei şi măsura zero în zona pieptului, surorile Irimia au cunoscut faima pe scena muzicală în 2002.
În 11 ani, au fost supuse la 9 intervenţii chirugicale de remodelare corporală.

În 2009, gemenele Monica şi Gabriela Irimia au ajuns să datoreze 70.000 statului britanic, impozite neplătite, după ce au investit tot ce aveau în visul de a avea un piept  voluptuos.

Româncele au ajuns, mai întâi, pe mâna unor chirurgi britanici care mai degrabă le-au mutilat. Apoi, au venit în România să repare răul făcut. În total, maratonul remodelării corporale în care s-au înscris odată devenite celebre le-a costat 120.000 de euro.

Cu sau fără sâni voluminoşi, cert este că, din 2002, româncele nu au mai reuşit să strălucească pe piaţa muzicală. S-au remarcat, în schimb, prin dezastrele vestimentare şi aventurile amoroase. În 2010, Gabriela Irimia a ajuns chiar în arestul poliţiei, pentru că luat dintr-un supermarket câteva legume şi nişte cosmetice fără să plătească.


×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close