Antena 3 CNN Show Tabloid Femeia care le-a ”scris” divorţul încă din 2013. Cine a prezis sfârşitul căsniciei Elenei Băsescu

Femeia care le-a ”scris” divorţul încă din 2013. Cine a prezis sfârşitul căsniciei Elenei Băsescu

Femeia care le-a ”scris” divorţul încă din 2013. Cine a prezis sfârşitul căsniciei Elenei Băsescu
Sursa foto: Foto: Elena Basescu/Facebook
03 Sep 2016   •   08:38

În anul 2013, la doar o jumătate de an de la nunta Elenei Băsescu, Carmen Harra a făcut o analiză a căsniciei acesteia. Iar şansele ca mariajul soţilor Băsescu-Ionescu să dureze până la adânci bătrâneţi erau, spunea ea atunci, inexistente, scrie libertatea.ro.

Carmen Harra a analizat, în urmă cu trei ani şi jumătate, cuplul Elena Băsescu-Bogdan Ionescu şi susţinea, atunci, că cei au zero şase de a rămâne împreună.

„Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre Elena și Bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă”, a spus, atunci, Harra, precizând apoi că aceste dezvăluiri ale ei au creat un scandal de proporţii.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, zis și Syda, au semnat actele de divorț după paru ani de căsnicie, astfel că cei doi sunt oficial separaţi, la notar, potrivit Cancan.ro.

Toată povestea s-a desfăşurat în mare secret, deoarece cei doi şi-au dorit acest lucru. Actele fiind semnate, înseamnă că s-au înţeles şi cu privire la avere.

Citește și: Blestemul familiei Băsescu. Femeile din viața fostului președinte nu au noroc în dragoste

×
Subiecte în articol: carmen harra
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close