Antena 3 CNN Life Blestemul familiei Băsescu. Femeile din viața fostului președinte nu au noroc în dragoste

Blestemul familiei Băsescu. Femeile din viața fostului președinte nu au noroc în dragoste

Blestemul familiei Băsescu. Femeile din viața fostului președinte nu au noroc în dragoste
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Sep 2016   •   20:38

Căsniciile din familia Băsescu nu par să treacă testul timpului, cu atât mai mult cu cât fiica cea mică a fostului președinte tocmai ce a semnat actele de divorț de Bogdan Ionescu, zis și Syda, bărbatul cu care s-a căsătorit în 2012.

Trebuie subliniat însă că, în materie de divorțuri, fiica cea mare a lui Traian Băsescu a avut întâietate.

Ioana Băsescu a divorțat de cântărețul Bodo, de la trupa Proconsul, după o căsnicie de trei ani. Potrivit informațiilor vehiculate în presa vremii, Traian Băsescu nu ar fi fost de acord încă de la început cu relația Ioanei, mai ales că Bodo mai fusese căsătorit și avea și un copil.

Cu toate acestea, cununia civilă a celor doi a fost oficiata chiar de Traian Basescu, pe atunci primarul Capitalei. Deși s-a speculat mult pe marginea acestei relații, căsnicia dintre Ioana și Bodo s-a terminat brusc, fără să se afle vreodată adevăratul motiv al separării celor doi.

La numai 9 luni de la durerosul divorţ de Bodo, a urmat o relație tumultoasă cu Giovanni Francesco, un om de afaceri din domeniul divertismentului, de care Ioana s-a despărţit atunci când toți se așteptau la o nuntă.

Fiica cea mare a președintelui și-a găsit însă alinarea în brațele unui avocat certat cu legea, Radu Pricop, anchetat în prezent în mai multe dosare privind retrocerări ilegale și fapte de corupție.

Ioana Băsescu s-a căsătorit în mare secret, în iunie 2014, cu Radu Pricop, după ce a fost cerută în căsătorie în 2013, de Crăciun.

Călcând parcă pe urmele surorii sale, Elena Băsescu a pus punct recent relației cu Syda, după patru ani de căsnicie și doi copii împreună. Până să ajungă să se iubească, atât Elena, cât și Syda, au trăit povești de dragoste care mai de care mai picante.

Printre iubiții celebri ai Elenei Băsescu se numără: jurnalistul Radu Prunaru, între anii 2003 și 2006, Andrei Hrebenciuc, fiul dușmanului lui Băsescu, liderul PSD Viorel Hrebenciuc, și băiatul ”din Drumul Taberei” Ionut Daniel Gheorghe. De notat este faptul că Traian Băsescu s-ar fi implicat în fiecare dintre aceste relații ale fiicei sale, pe care le-a descurajat atât cât a putut.

Singura relație solidă pare să fie doar cea a lui Traian Băsescu cu soția sa, Maria, alături de care a trăit peste 40 de ani de căsnicie, în ciuda tuturor zvonurilor privind infidelitatea fostului președinte.

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu Elena Băsescu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close