Antena 3 CNN Show Tabloid Ilie Năstase a făcut-o "urâtă, grasă şi cu fundul mare". Brigitte Sfăt i-a răspuns imediat. Cum arată - FOTO

Ilie Năstase a făcut-o "urâtă, grasă şi cu fundul mare". Brigitte Sfăt i-a răspuns imediat. Cum arată - FOTO

Ilie Năstase a făcut-o "urâtă, grasă şi cu fundul mare". Brigitte Sfăt i-a răspuns imediat. Cum arată - FOTO
07 Iun 2017   •   09:20

La 40 de ani, Brigitte Sfăt ştie cum să se întreţină şi să fie în permanenţă sexy. Soţia lui Ilie Năstase nu se sfieşte să îşi arate trupul în costum de baie şi nici nu are motive, chiar dacă tenismenul a făcut-o, după cum a recunoscut vedeta, "grasă".

Brigitte Sfăt a dezvăluit că, de-a lungul căsniciei cu Ilie Năstase, a avut momente în care şi-a pierdut încrederea în ea din cauza vorbelor pe care tenismenul i le adresa. Acum, pozând în costum de baie, bruneta de 40 de ani a demonstrat că nu are motive, de fapt, să nu îşi iubească trupul.

Silueta brunetei este una de invidiat şi se poate confunda uşor cu cea a unei puştoaice de 20 de ani. Ce să mai spunem de bust, care este unul generos, iar silicoanele sale arată foarte bine.

În perioada în care se certau des, în urmă cu două luni, Brigitte Sfăt mărturisea la TV ce cuvinte îi adresa soţul ei. Aceasta a susţinut că, din cauza acestor gesturi, a început să se simtă neatrăgătoare.
"Mi-am dat seama că, eu când mă trezesc dimineaţa, trebuie să mă uit în oglindă şi să îmi spun că sunt frumoasă(...) Persoana de lângă mine îmi spunea mereu ca sunt urâtă, grasă şi cu fundul mare", a declarat vedeta, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase Brigitte Sfat
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close