Lady Diana, curtată intens de un actual candidat la preşedinţia SUA

de D.G.    |    18 Aug 2015   •   15:04
Lady Diana, curtată intens de un actual candidat la preşedinţia SUA businessinsider.com

Magnatul american Donald Trump a încercat să o cucerească pe Lady Di după ce ea a anunțat că se desparte de prințul Charles al Marii Britanii, relatează marți ziarul spaniol ABC, preluat de Agepres.
Cel puțin așa susține Selina Scott, prezentatoare TV din Marea Britanie, care a dezvăluit că Trump "o bombarda" cu flori pe cea supranumită Prințesa Inimilor.

Într-un interviu acordat ziarului Sunday Times, Selina Scott a dezvăluit că Trump a bombardat-o pe Diana în Palatul Kensington cu aranjamente florale imense, de multe sute de lire. "Trump o vedea clar pe Diana drept cea mai bună soție trofeu", a mărturisit ea ziarului britanic.

Tentativa de cucerire a avut loc în 1996, când Diana a divorțat de prințul Charles. Diana a întrebat-o pe Scott ce să facă cu buchetele uriașe de trandafiri și orhidee primite de la Trump care îi ocupau apartamentul. "Ce să fac, el îmi dă pur și simplu fiori", i-a spus Lady Di lui Scott. Iar ziarista i-a răspuns simplu: "Aruncă-le la gunoi".

Când Lady Di a murit în tragicul accident de mașină de la Paris în 1997, Trump le-a mărturisit prietenilor că cel mai mare regret al vieții sale este că nu a putut să o cucerească pe Diana. "Întotdeauna a spus că regretă că nu a avut ocazia unei aventuri cu Diana", notează ziarista.

Purtătorul de cuvânt al magnatului imobiliar și candidat la președinția SUA a declarat ziarului Sunday Times că "Trump și Diana au avut o relație bună, se stimau reciproc, dar nu a ieșit nimic din asta".

Alegeri 2020
Alegeri 2020
x close