Antena 3 CNN Show Tabloid Lady Diana, curtată intens de un actual candidat la preşedinţia SUA

Lady Diana, curtată intens de un actual candidat la preşedinţia SUA

Lady Diana, curtată intens de un actual candidat la preşedinţia SUA
Sursa foto: businessinsider.com
18 Aug 2015   •   15:04

Magnatul american Donald Trump a încercat să o cucerească pe Lady Di după ce ea a anunțat că se desparte de prințul Charles al Marii Britanii, relatează marți ziarul spaniol ABC, preluat de Agepres.
Cel puțin așa susține Selina Scott, prezentatoare TV din Marea Britanie, care a dezvăluit că Trump "o bombarda" cu flori pe cea supranumită Prințesa Inimilor.

Într-un interviu acordat ziarului Sunday Times, Selina Scott a dezvăluit că Trump a bombardat-o pe Diana în Palatul Kensington cu aranjamente florale imense, de multe sute de lire. "Trump o vedea clar pe Diana drept cea mai bună soție trofeu", a mărturisit ea ziarului britanic.

Tentativa de cucerire a avut loc în 1996, când Diana a divorțat de prințul Charles. Diana a întrebat-o pe Scott ce să facă cu buchetele uriașe de trandafiri și orhidee primite de la Trump care îi ocupau apartamentul. "Ce să fac, el îmi dă pur și simplu fiori", i-a spus Lady Di lui Scott. Iar ziarista i-a răspuns simplu: "Aruncă-le la gunoi".

Când Lady Di a murit în tragicul accident de mașină de la Paris în 1997, Trump le-a mărturisit prietenilor că cel mai mare regret al vieții sale este că nu a putut să o cucerească pe Diana. "Întotdeauna a spus că regretă că nu a avut ocazia unei aventuri cu Diana", notează ziarista.

Purtătorul de cuvânt al magnatului imobiliar și candidat la președinția SUA a declarat ziarului Sunday Times că "Trump și Diana au avut o relație bună, se stimau reciproc, dar nu a ieșit nimic din asta".

×
Subiecte în articol: Donald Trump
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close