Antena 3 CNN Show Tabloid Maria Dragomiroiu, destăinuri tulburătoare. ”Nu exista zi de la Dumnezeu să nu-mi aduc aminte cum...”

Maria Dragomiroiu, destăinuri tulburătoare. ”Nu exista zi de la Dumnezeu să nu-mi aduc aminte cum...”

Maria Dragomiroiu, destăinuri tulburătoare. ”Nu exista zi de la Dumnezeu să nu-mi aduc aminte cum...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Maria Dragomiroiu
24 Apr 2017   •   17:33

S-a născut într-o familie de oameni săraci și, din cauza neajunsurilor, a fost un copil nedorit! Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din România, dar copilăria a marcat-o profund pe artistă.

Fermecătoarea Maria Dragomiroiu (61 de ani) a rememorat momentele grele ale copilăriei. A crescut într-o familie săracă, iar figura tatălui nu ar vrea să și-o mai reamintească. "Nu exista zi de la Dumnezeu să nu-mi aduc aminte cum o bătea tata pe mama. Mă simt vinovată că nu am lăsat-o pe mama să divorțeze", avea să spună Maria Dragomiroiu.

Vedeta a povestit cum mama ei, atunci când a aflat că este pentru a treia oară însărcinată, s-a gândit să scape cât mai repede de sarcină pentru că erau sărmani și nu mai puteau să-și permită să crească încă un copil. La un moment dat, a încercat să se arunce din prun ca să-și provoace un avort. S-a rugat inclusiv de vecinele din satul Marcea să o ajute cu leacuri băbești ca să scape de sarcina pe care o avea. Pentru că nicio încercare nu i-a reuşit, s-a dus la o rudă care era medic şi care, fără să ştie, i-a dat vitamine care i-au întărit organismul şi nicidecum nu au făcut-o să piardă sarcina.

Chiar şi aşa, interpreta a povestit că, la naştere, era cât un căţeluş de mică şi se întreba dacă nu cumva are probleme sau malformaţii. Anii au trecut iar vedeta a povestit deseori că s-a bucurat de viaţă şi că ea a fost stâlpul casei, că şi-a ajutat familia datorită faptului că, devenind o cântăreaţă cunoscută de muzică populară, a reușit să se împlinească profesional. 

Din păcate, mama interpretei s-a stins mult prea devreme, la doar 54 de ani, însă a putut să se bucure atât cât a putut de realizările copiilor ei. Mai ales că Maria a ridicat din banii ei o casă în satul în care s-a născut din Vâlcea şi şi-a ajutat părinţii şi fraţii atât cât a putut. La rândul ei, Maria Dragomiroiu este şi ea mamă şi are doi copii frumoşi, pe Mircea şi Irina Manolescu, scrie Click.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close