Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Columbeanu riscă cinci ani de închisoare, după ce a lovit un fotograf cu maşina (VIDEO)

Monica Columbeanu riscă cinci ani de închisoare, după ce a lovit un fotograf cu maşina (VIDEO)

Monica Columbeanu riscă cinci ani de închisoare, după ce a lovit un fotograf cu maşina (VIDEO)
08 Iul 2010   •   10:10

Viaţa de divă a Monicăi Columbeanu s-ar putea schimba la 180 de grade. Iar casa de la Izvorani ar putea fi înlocuită cu o celulă. Fotograful pe care soţia lui Irinel l-a lovit cu maşina în urmă cu o lună şi jumătate a depus plângere la Parchet, iar Monica riscă acum până la cinci ani de închisoare.

Accidentul care o poate trimite pe Monica după gratii a avut loc pe 28 iunie, în spatele unui bloc de pe Calea Victoriei. Monica şi Irinel ieşeau din clădire, când au fost abordaţi de un fotograf.

Fotograful care a depus plângere a povestit întregul incident. ?Cei doi s-au urcat în maşină, şi după aceea, eu fiind pe trotuar, Monica Columbeanu a virat stânga, s-a urcat pe trotuar şi m-a lovit în genunchi. Am căzut pe maşină, şi-au dat seama că m-au lovit, plecând pe acea alee au încercat să mă lovească din nou cu maşina după care au plecat?.

Rana a fost, se pare, una serioasă, întrucât bărbatul a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. ?M-am ales cu ligamentele smulse, meniscul interior distrus?, a adăugat fotograful.

Medicii i-au spus fotografului că trebuie să-l opereze. De două ori. Între timp, bărbatul a depus plângere la Parchet împotriva Monicăi Columbeanu.

Dacă va fi găsită vinovată, Monica Columbeanu riscă între şase luni şi cinci ani de închisoare pentru vătămare corporală. Până la această oră, Monica nu a putut fi contactată.

Observator

 

×
Subiecte în articol: fotograf monica columbeanu inchisoare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close