Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Tatoiu nu a mai suportat și a chemat poliția. Ce se întâmpla vizavi de casa ei

Monica Tatoiu nu a mai suportat și a chemat poliția. Ce se întâmpla vizavi de casa ei

Monica Tatoiu nu a mai suportat și a chemat poliția. Ce se întâmpla vizavi de casa ei
31 Mai 2017   •   08:24

Pentru că o petrecere organizată pe terasa blocului de vizavi de locuința ei părea că a scăpat de sub control, Monica Tatoiu a sunat la poliție. Oamenii legii au constat mai multe abateri și i-au amendat pe petrecăreți, însă scandalul a continuat.

„Nu vreţi să ştiti cum făceau geamurile. Ca un cutremur de 7 grade. Jumătate din ei cred că erau drogaţi. Fata pe care am cules-o de pe drum a luat Ecstasy.” a spus Monica Tatoiu, la Antena 1.

De altfel, și petrecerea de botez a Biancăi Drăgușanu a fost motiv de stres pentru Monica Tatoiu, care locuiește în apropierea mai multor localuri de fițe din Herăstrău.

"Atenţie! Dacă petrecerea de păşeşte ora 10 în Herăstrău şi aud la mine, sun la poliţie, la secţia 2 de Poliţie. Deci, atenţie, atenţie cu zgomotul în Herăstrău. Nu există zile speciale. Nu, după ora 10 înăuntru, nu afară! Să vedeţi câte amenzi o să dau eu! Restaurantele astea de fiţe, pe lângă meniuri. Asta au mâncat şi ei la ţară, acolo unde au crescut. Aşa ne-a învăţat pe noi mama la ţară?", a declarat  Monica Tatoiu la Antena Stars cu o seară înainte de fericitul eveniment din viața Biancăi Drăgușanu.

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close