Antena 3 CNN Show Tabloid O cântăreață iubită de la noi, doborâtă de vestea primită de la medici: "Am plâns 24 de ore în continuu..."

O cântăreață iubită de la noi, doborâtă de vestea primită de la medici: "Am plâns 24 de ore în continuu..."

O cântăreață iubită de la noi, doborâtă de vestea primită de la medici: "Am plâns 24 de ore în continuu..."
Sursa foto: sursa foto: Facebook
30 Noi 2017   •   13:37

O îndrăgită interpretă de muzică populară a povestit despre cât de greu i-a fost să afle când medicul i-a spus că nu poate să facă copii.

Claudia Ghițulescu a vorbit despre cât de dificil i-a fost să treacă prin acele momente, dar acum este bine şi încrezătoare, scrie spynews.ro.

"Am plâns 24 de ore în continuu când mi-a dat medicul vestea, era 8 martie, am plâns de dimineaţa până a doua zi, nu mai puteam nici să vorbesc. Am suferit enorm, nu mi se părea normal, pentru că ştiu că sunt sănătoasă.

Să devin mamă este lucrul care m-ar defini în totalitate. Am lăsat acest lucru în voia Lui Dumnezeu. Am încercat să fac tot ce se poate şi mă rog foarte mult. Mulţi oameni m-au încurajat, la fel şi preotul meu duhovnic.

O prietenă mi-a spus că a nu a putut să facă copii 7 ani şi după ce a fost la Muntele Athos a făcut 3 copii", a spus Claudia Ghiţulescu la "Răi da' buni".

 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close