Antena 3 CNN Show Tabloid A vrut talie de viespe, dar a ajuns în stare gravă la spital! Cum și-a pus viața în pericol o actriță, după ce a apelat la o metodă inedită de slăbit!

A vrut talie de viespe, dar a ajuns în stare gravă la spital! Cum și-a pus viața în pericol o actriță, după ce a apelat la o metodă inedită de slăbit!

A vrut talie de viespe, dar a ajuns în stare gravă la spital! Cum și-a pus viața în pericol o actriță, după ce a apelat la o metodă inedită de slăbit!
22 Apr 2016   •   15:42

Princess Shyngle, o actriță faimoasă în Ghana, a fost la un pas de moartea din cauza unui truc de frumusețe. Pentru că a vrut o talie de viespe, aceasta a apelat la metoda folosită de surorile Kim Kardashian, strângerea acesteia cu corsete, și a ajuns în stare gravă la spital, fiindu-i afectați rinichii.

Actrița a ajuns să măsoare în talie doar 55 de centimetri, în ciuda faptului că șoldurile ei depășesc o circumferință de 110 centimetri, după ce și-a cumpărat mai multe corsete cu care s-a strâns până a ajuns să arate așa cum își dorea. Însă, după ce a purtat o perioadă mai mulgă de timp aceste accesorii la care apelează și multe vedete de la Hoolywood, precum Kim Kardashian, Jessica Alba sau Amber Rose.

Shyngle a ajuns zilele trecute la spital. Rinichii actriței erau într-o stare deplorabilă, iar medicii au băgat-o imediat pe perfuzii. „Am nevoie de rugăciunile voastre”, a scris ea pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a fost internată. Apoi, în scurt timp și-a scos postarea, fiind criticată de fani pentur faptul că și-a pus viața în pericol din cauza tehnicii corsetelor.

Cazul ei a devenit extrem de conversat în întreaga lume, iar medicii au tras iar un semnal de alarmă, avertizând cât sunt de periculoase aceste corsete.

“Este o tehnică extrem de periculoasă. Dacă cineva poartă în mod repetat acest gen de corsete, zile la rând, organele interne își vor schimba poziția. Se va crea un dezechilibru în cavitate pentru că nu este normal să ai o talie atât de mică. Poate afecta, de asemenea, coastele și structura oaselor, cât și mușchii”, a declarat doctorul Galyna Selezneva.

Sursa: Libertatea

×
Subiecte în articol: dieta slabit
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close