Antena 3 CNN Show Tabloid Psiholog: „Cristian Boureanu are mintea unui adolescent pus pe scandal”

Psiholog: „Cristian Boureanu are mintea unui adolescent pus pe scandal”

Psiholog: „Cristian Boureanu are mintea unui adolescent pus pe scandal”
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Iun 2017   •   13:56

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc aduce noi informaţii despre personalitatea agresivă a fostului deputat Cristian Boureanu, în lumina noului scandal pe care acesta l-a avut în trafic cu agenţii Poliţiei Rutiere, scrie libertatea.ro.

Structura de personalitate a lui Cristian Boureanu nu este cea a unui om care vrea să facă rău în mod intenţioant, ci a unui om care nu îşi poate stăpâni pornirile agresive native. În psihologie, se numeste Sindrom Deficitar al Controlului Pulsiunilor. Cu alte cuvinte, ţi se pune negru în faţa ochilor, orice urmă de voinţă sau de control dispare şi acţionezi doar în baza instinctului care te indeamnă să loveşti tot ceea ce mişcă în jur. Închisorile sunt pline de oameni care au săvârşit fapte penale având acest deficit de control al impulsului. Ei pot să nu fie neapărat oameni răi, dar problema incapacităţii autocontrolului e una gravă, iar pe lângă riscul penal tinde să îndepărteze si oamenii pe care îi iubeşti. Avem de-a face cu un om care nu poate recunoaşte altă autoritate în afara bunului plac”,  susţine psihologul Cezar Laurențiu Cioc.

„(...) Va fi interesant de aflat poziţia lui Cristian Boureanu după ce va ieşi de sub influenţa alcoolului. Va privi totul ca pe o eroare sau îşi va apăra comportamentul de  adolescent pus pe scandal?  Din punct de vedere psihologic este un indicator al recuperabilităţii persoanei respective”, a spus Cezar Laurenţiu Cioc,

×
Subiecte în articol: cristian boureanu Poliţia Rutieră
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close