Antena 3 CNN Show Tabloid Reacția lui Remus Cernea, după ce iubita lui s-a pozat cu sânii la vedere

Reacția lui Remus Cernea, după ce iubita lui s-a pozat cu sânii la vedere

Reacția lui Remus Cernea, după ce iubita lui s-a pozat cu sânii la vedere
Sursa foto: Foto: Remus Cernea/Facebook
15 Dec 2016   •   09:04

Remus Cernea a criticat, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, reacția românilor la inițiativa prietenei sale, Ioana Stăniloiu, care a simțit nevoia să fie solidară cu tânăra de 27 de ani cu forme generoase care a intrat în Parlamentul României.

”Cititorii de pe hotnews intră în număr mare să vadă decolteul promis de titlul știrii, dar comentează condamnându-l în baza prejudecăților lor misogine care obiectualizează femeia. Țara care este ultima din Uniunea Europeană la toate capitolele relevante despre o societate nu se putea să nu aibă și cel mai ridicat grad de ipocrizie și falsă moralitate...”, a scris Remus Cernea pe Facebook.

Postarea iubitei lui Remus Cernea

"In semn de solidaritate cu "PSD-ista sexy", nu ar fi rau ca femeile sa puna un selfie cu un decolteu adanc. :)) Mi-as dori sa vad femei cu silicoane, extensii, unghii false, barbati si femei deopotriva cu tatuaje, cu piercinguri, cu absolut tot ce vor ei, decat sa vad prostia intruchipata a pudibonzilor care judeca un om in functie de infatisare si aparente. Nenorocirea este ca aceia care judeca in functie de aparente sunt de aratat cu degetul si nu femeia cu decolteu care e doar o femeie cu decolteu si atat. Nu avem alte informatii despre caracterul ei, despre calitatea ei umana, despre potentialul sau viziunea ei in politica. Dar cei care au atacat-o au facut-o pe baza prejudecatilor. Pe langa sani, zic unii, nu are studii superioare si note bune la bac pentru a fi in parlament. O afirmatie care arata cat de informat si destept este criticul. A presupune ca in democratie exista criterii meritocratice ca in tehnocratie, arata ce stie comentatorul despre democratie. Pentru cultura lor, singurul criteriu este sa ai minim 23 de ani! De ce? Au existat laureati ai premiului Nobel care au ordonat uciderea unor minoritati si de aceea nu conteaza diploma sau cum arati fizic. Conteaza ce spui si ce faci!", a scris aceasta pe o rețea de socializare.

 

×
Subiecte în articol: Remus Cernea
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close