Reacția Oanei Zăvoranu când a fost întrebată dacă a mai mers la mormântul mamei sale: ''Cimitirul nu mai este al meu, a fost vândut, însă...''

de D.G.    |    21 Apr 2017   •   08:41
Reacția Oanei Zăvoranu când a fost întrebată dacă a mai mers la mormântul mamei sale: ''Cimitirul nu mai este al meu, a fost vândut, însă...'' Foto: Facebook/Oana Zavoranu/ captura TV

Oana Zăvoranu a fost ani buni în război cu mama ei, însă a trecut peste după moartea Mărioarei,  deşi mulţi credeau că asta nu se va întâmpla vreodată. Bruneta a mărturisit pentru CANCAN.ro ce a făcut-o să ia această decizie.

”Am trecut peste neînţelegerile  pe care le-am avut cu Mărioara, ce-a fost, a fost!. Ştiu că mulţi cred că sunt o femeie fără suflet, însă nu este deloc aşa. Eu şi cu Mărioara am avut multe neînţelegeri, ne-am certat în trecut, însă nu din cauza mea. Mereu mi-am iubit părinţii”, a declarat Oana Zăvoranu.

Bruneta spune că merge frecvent la mormântul Mărioarei, însă a ţinut să fie discretă şi nu a vrut să facă un spectacol din asta. ”Cu siguranţă sunt unii care cred că n-am mai fost la mormântul mamei mele, că am dat-o uitării şi că l-am lăsat în paragină. Cine mă cunoaşte cu adevărat, ştie că nu este aşa. Cimitirul nu mai este al meu, a fost vândut, însă mă îngrijesc de toate. Merg frecvent la Mărioara, îi aprind o lumânare şi mă rog. Tot acolo sunt înmormântaţi şi taţii mei (cel natural şi cel care a adoptat-o), mă rog pentru toţi”, a mai spus bruneta.

Parteneri
x close