Antena 3 CNN Show Tabloid Scandal pe case în familia Ilenei Ciuculete! Fratele artistei e la cuțite cu fosta soție

Scandal pe case în familia Ilenei Ciuculete! Fratele artistei e la cuțite cu fosta soție

Scandal pe case în familia Ilenei Ciuculete! Fratele artistei e la cuțite cu fosta soție
29 Mar 2017   •   19:52

Scandalurile pe avere, bani și case au fost mereu de actualitate în familia Ilenei Ciuculete. Unele dintre ele s-au încheiat înainte de moartea artistei, altele au continuat. In aceasta situatie se afla și Aurel, fratele cantaretei, care se luptă de aproape 4 ani cu fosta lui soție, Maria, pentru o casa în Craiova, scrie wowbiz.ro.

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, a divorțat în 2013 de soția lui, Maria, iar singurul bun pe care l-au avut de împărțit, după 25 ani de casatorie, a fost o casa cu două camere în Craiova. Pentru că nu s-au înțeles cu vorbă bună, cei doi au ajuns să se judece pentru imobil, iar procesul durează și în ziua de azi.

E vorba despre o casa de 93 mp si un teren de 123 mp, pe care cei doi l-au luat in rate. Initial, la divort, cei doi au cazut de acord sa vanda casa si sa imparta banii, insa nu au cazut de acord in legatura cu procentele care urmau sa le revina fiecaruia. Asa s-a ajuns ca Maria sa-l dea in judecata pe fostul ei barbat si sa solicite instantei sa faca partajul.

 

×
Subiecte în articol: A murit Ileana Ciuculete
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close