Antena 3 CNN Show Tabloid Cântăreţii de muzică populară Traian şi Valeria Ilea, implicaţi într-un grav accident rutier

Cântăreţii de muzică populară Traian şi Valeria Ilea, implicaţi într-un grav accident rutier

Cântăreţii de muzică populară Traian şi Valeria Ilea, implicaţi într-un grav accident rutier
Sursa foto: sursa foto: Cancan.ro
29 Mar 2017   •   12:35

Cântăreţii de muzică populară Traian şi Valeria Ilea au trecut prin momente teribile, după ce au fost implicaţi într-un accident rutier. În momentul când se deplasau spre Bucureşti, să ajungă la o emisiune tv, în faţa autoturismului în care se aflau a ieşit o maşină în faţă, iar impactul a fost inevitabil, scrie Cancan.ro.

A fost o bubuitură foarte puternică, încât airbag-urile maşinii lor s-au deschis. Din fericire, starea lor de sănătate este una bună şi se bucură că au scăpat teferi.

"Suntem în regulă. S-au deschis airbag-urile. (...) Mergând spre Bucureşti, voiam să ne cazăm în Bucureşti – la intersecţia cu Voineasa, o doamnă cu un Matiz a ţâşnit în faţa noastră. Ea a spus că a fost orbită de soare. (...) Fizic, suntem ok, Maşina, partea dreaptă, faţă e lovită destul de rău. O juma’ de metru dacă mai înainte, intram în plin în ea. (...) Am fost plecaţi vreo 2 luni de zile prin America şi abi aaşteptam să venim la voi.Ne lovim de problema doamnei, pentru că asigurarea ei nu e recunoscută.", a povestit Traian Ilea

×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close