x close

Un tânăr preot susține că a avut relații intime cu Cristian Pomohaci. ”Mi-a trimis și poze nud”

11 Iul 2017   •   09:26
Un tânăr preot susține că a avut relații intime cu Cristian Pomohaci. ”Mi-a trimis și poze nud” Foto: Facebook/Cristian Pomohaci

Scandalul în care este implicat preotul-solist Cristian Pomohaci ia amploare, după ce mai multe persoane au apărut să dea informații care mai de care mai șocante. Luni, 10 iulie, un tânăr preot a susținut că a întreținut relații intime cu Pomohaci și chiar a trimis la redacția celor de la "Acces Direct" mai multe dovezi care să susțină vorbele lui: poze, mesajeși înregistrări audio.

“Îmi trimitea și poze nud. Îmi trimitea pe Facebook tot felul de poze, tot felul de copii. Ne-am cunoscut pe Facebook. Tot timpul îmi scria după miezul nopții. Asta s-a întâmplat anul trecut. Chiar în seara de Revelion, când m-a chemat la Mureș, la dânsul în parohie, și nu am vreut să mă duc, mi-a zis că , dacă nu mă duc la el, nici cu familia nu mă bucur. Îmi spunea că o să stau la pat. Și mi-a fost foarte rău. Am făcut temperatură 40. El îmi spunea mereu că nu stau bine, cu acum mă doare capul, că ... deci ca un fel de deochi. Când l-am sunat și l-am întrebat de ce-a făcut lucrul ăsta, mi-a zis: «Ți-am spus că și eu eram singur». Așa-mi zicea: «Copil frumos, mi-e dor de tine!» Ne-am întâlnit și la Mureș, în apartamentul dânsului. Singur eram, m-a luat cu mașina. Avea un clop pe cap, cu reverendă. Am mers la apartamentul lui și mai departe... A început cu treburi pe care le făcea el..”, a afirmat tânărul, potrivit Click.

Întrebat dacă a întreținut relații sexuale cu Pomohaci, bărbatul care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea a răspuns afirmativ. “Am stat patru ore la el, îmi spunea să rămân și peste noapte, că-mi lasă cheile, că-mi lasă bani, tot ce vreau”. Cel care a acceptat să le ofere un interviu la “Acces Direct”  le-a trimis acestora și mai multe mesaje și înregistrări video.

Citeşte mai multe despre:

Cristian Pomohaci acuzatii relatii sexuale preot
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati