Antena 3 CNN Show Tabloid Vlădescu are o slăbiciune pentru soţiile lui Boureanu: ?Valentina e pe gustul meu!?

Vlădescu are o slăbiciune pentru soţiile lui Boureanu: ?Valentina e pe gustul meu!?

Vlădescu are o slăbiciune pentru soţiile lui Boureanu: ?Valentina e pe gustul meu!?
25 Iun 2010   •   13:47

După ce i-a ?furat? fosta soţie, Sebastian Vladescu "atentează", din nou, la "bunurile" lui Cristian Boureanu. Ministrul Finanţelor a declarat, într-un interviu acordat revistei Kamikaze şi citat de Cancan, că Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Boureanu, este pe gustul său.

"Am văzut-o de câteva ori. Este una dintre femeile frumoase din Romania, după standardele mele", a spus Vlădescu. Declaraţia ministrului a fost una scurtă, însă suficient de intensă încât să-i dea emoţii serioase lui Cristian Boureanu.

Mai ales că, în urmă cu şase ani, Vlădescu i-a ?suflat-o? lui Boureanu pe Irina, fosta sa soţie. În 2004, întors din SUA, Cristian Boureanu a aflat ca sotia, Irina, îl însela chiar cu naşul de cununie, Sebastian Vlădescu. Cu mândria şifonată, democrat-liberalul a divortat imediat şi la scurt timp s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel pe care s-a grăbit să o ia de soţie.

Acum , rămâne de văzut daca situaţia din 2004 se va repeta sau nu. Însă, asta depinde numai ?rezistenţa? Valentinei la farmecele ministrului care a trecut în declaraţia de avere nu mai puţin de şase apartamente şi două maşini.

Foto: Intact Images

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close