Antena 3 CNN Show Tabloid Zăvoranu, despre accidentul lui Huidu: E ca şi cum am vorbi de hârtie igienică. Nu orice cretin poate schia

Zăvoranu, despre accidentul lui Huidu: E ca şi cum am vorbi de hârtie igienică. Nu orice cretin poate schia

Zăvoranu, despre accidentul lui Huidu: E ca şi cum am vorbi de hârtie igienică. Nu orice cretin poate schia
Sursa foto: Foto: Video News
03 Ian 2011   •   12:21

Accidentul suferit de Şerban Huidu la schi nu a impresionat-o deloc pe Oana Zăvoranu, care nu a lăsat deoparte vechiul conflict pe care îl are cu prezentatorul de televiziune nici în momentele delicate prin care trece acesta. Zăvoranu a declarat, pentru CanCan, că "nu orice cretin" poate practica acest sport şi că discuţiile despre acest subiect sunt ca cele "despre un sul de hârtie igienică".

"Eu i-am spus lui de cimitir atunci. I-am zis pe urmă tot la mine o să-şi găsească veşnica odihnă!", a declarat Oana Zăvoranu, făcând referire la momentul în care Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au glumit pe seama faptului că este patroana cimitirului Eternitatea.

Zăvoranu şi-a continuat atacurile legându-se de experienţa lui Huidu în practicarea sportului de iarnă.

"Eu am facut întâmplător schi de performanţă, de la 8 la 12 ani. Eram talentată şi promiteam în acest sport. Bineînţeles, neexistând o deschidere extraordinar de mare cu privire la sportul ăsta în România, am decis să continui cu şcoala. Sportul ăsta nu poate fi făcut de orice prost. Are şi el mândria lui şi nu poate orice dobitoc, orice cretin să-l facă", a spus Zăvoranu.

"Dumnezeu ne dă tuturor după sufletul nostru, după faptele noastre. Acuma, ce să spun, "faptele vorbeşte", ca să zic aşa, pentru fiecare. Te întrebi de ce unii de Crăciun, de Paşte, când toată lumea este acasă, stau prin spitale sau în comă", a mai declarat Zăvoranu pentru sursa precizată.

Şerban Huidu se află internat la un spital din Austria din 29 decembrie, când a suferit un grav accident pe o pârtie de schi. Acesta s-a aflat în comă indusă mai mult de 24 de ore, ulterior starea sa începând să se amelioreze.

×
Subiecte în articol: Oana Zavoranu Serban Huidu accident schi
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close